maandag, oktober 02, 2006

HELAAS PINDAKAAS


Afgelopen zondag 1 oktober moesten de jongens van Racing Beverwijk H1 het opnemen in Den Helder tegen de geblokte mannen van de marine, Zeemacht. Aanvankelijk werd ingenomen dat Racing geen kan zou maken tegen deze markante figuren. Maar toen bleek dat er slechts zes van waren roken de Beverwijkers kansen.
De start was matig van beide kanten en dat zou ook gedurende de wedstrijd niet veranderen. Geheel de wedstrijd was het touwtje trekken voor Beverwijk, met een sterk spelende Jurien Hoeben, dat telkens tot een paar punten naderde en vervolgens de tegenstander weer liet uitlopen. "We moesten fanatieker verdedigen, dan hadden we een betere kans" aldus coach 'Riley' Stokebroek.
Kortweg wederom een wedstrijd die had gewonnen kunnen/moeten worden. Als H1 nog leert wedstrijden afmaken dan is een ferme handhaving in het zicht, met hopelijk nog een stuntje. Eindstand 72-68.
Afwezig waren Michiel Petrus, hopelijk kan hij de volgende keer wel aanwezig zijn, wegens werkomstandigheden kon hij er dit maal niet bij zijn. En Simon van Duivenvoorde die nog steeds kampt met een enkelblessure.