maandag, september 11, 2006

EERSTE GRAADMETER



De eerste oefenpot voor Racing Beverwijk H1 zit erop. De wedstrijd was in de Kinheimhal tegen Flashing Heiloo H1, die op volle sterkte aankwamen. Inclusief sterspeler Richard Foekens en de bij Beverwijk weggegane speler Mike Oudejans. De ploeg uit Heiloo was vorig seizoen gedegradeerd uit dezelfde poule waar H1 dit jaar in uit zal komen, dit betekende dus een mooie graadmeter voor hoeverre het team van coach Stokebroek ervoor staat voor komend seizoen.
De wedstrijd begon meteen slecht voor Racing, veel turnovers, slechte passes en weinig uitgespeelde situaties lieten al zien dat Beverwijk er voor komend seizoen nog niet klaar voor is. Ondanks af en toe fenomenaal spel van de ervaren guard Renato kon het team van Patrick 'coach Riley' Stokebroek niet in de wedstrijd komen.
De uitslag is dan ook niet noemenswaardig en slechts een indicatie van hoe het team uit Beverwijk er nu voor staat. "Ondanks dat we nu weten dat we moeten werken aan onze defense, passing en onze spelletjes; was toch te zien dat de goede (opbouwende) lijn is ingezet" aldus coach Riley in de nabespreking met zijn team.
Zaterdag 16 september zijn de kwalificatie wedstrijden voor de eerste bekerronde, hopelijk kan het team daar meer zelfvertrouwen uit boeken.

Ook nog een ernstige tegenvaller liep Racing op in de laatste helft: sterspeler Simon van Duivenvoorde liep in het laatste kwart een ernstige blessure op. Er wordt verwacht dat het minstens 2 maanden uit de roulatie is. Zijn aanwezigheid onder de borden en in de kantine evenals zijn scorend vermorgen zal worden gemist. Hoewel wordt verwacht dat zijn aanwezigheid in de kantine niet lang meer op zich kan laten wachten.

2 Comments:

At 8:04 a.m., Blogger drs. Simon said...

je bent de laatste alinea vergeten:

sterspeler Simon van Duivenvoorde liep in het laatste kwart een ernstige blessure op. Er wordt verwacht dat het minstens 2 maanden uit de roulatie is. Zijn aanwezigheid onder de borden en in de kantine evenals zijn scorend vermorgen zal worden gemist

 
At 10:11 p.m., Blogger Steef said...

je hebt gelijk

 

Een reactie posten

<< Home