dinsdag, september 19, 2006

VOORRONDEN BEKER

Afgelopen weekend was het weer zover. Een wedstrijd van H1, zelfs 3 wedstrijden. De eerste wedstrijd was tegen de thuisclub Boxtel. Dit team is degelijk maar had moeten worden verslagen door Racing. Na een matig begin eindigde het team nog slechter.
In de tweede wedstrijd was de tegenstander zo slecht dat het niet eens opviel dat Racing eigenlijk nog steeds matig speelde, vooral het opzetten van de aanval en de omschakeling naar verdedigen was erg slecht. Ondanks dat won Beverwijk toch van het zwakke IJselstein.
Als laatste stond Groningen nog op het programma. Dit team had alles nog gewonnen en leek al zeker te zijn van plaatsing. Echter de overwinning op IJselstein had Racing vertrouwen gegeven. En ondanks dat Renato geblesseerd langs de kant bleef speelde ze toch een degelijke wedstrijd. Tuurlijk er waren turnovers; aan beide zijden. Maar het spel was beter, gestructureerder en eindelijk wilde het team voor elkaar spelen.
Conclusie: ondanks uitschakeling toch vertrouwen geboekt uit de wedstrijden voor de eerste echte competiestart a.s. zaterdag. Dan ook weer met Renato.

Voor de fanatieke aanhangers, bierdrinkers en aanhanksels: de wedstrijd is om 20:00 in de mooiste sporthal van Nederland........De Walvis.

Veel suc6 jongens.