donderdag, augustus 03, 2006

EINDELIJK OFFICIEEL

En het is: Patrick Stokebroek. Het is nu officieel bekend gemaakt. Er is een nieuwe coach bij Heren 1 van Racing Beverwijk. Ook is het team meteen bekend gemaakt, mochten er geen wijzigingen plaatsvinden voor het begin van het seizoen dan is nu eindelijk het team er klaar voor.
Echter wanneer het voorseizoen precies van start gaat voor de heren is niet bekend i.v.m. vakanties. Er zitten ook een aantal, welkome, verassingen tussen. Zo zijn er drie nieuwe en zeer bruikbare bankspelers bijgekomen. En ook de coach is een verassing, na eerst te hebben aangegeven niet voor de positie in aanmerking te willen komen is alsnog Patrick Stokebroek als coach aangekondigd. Inderdaad, speler van het Heren 1 van vorig seizoen. Het feit dat alsnog voor een interne coach is gekozen komt waarschijnlijk doordat er simpelweg geen externe coach kon worden aangetrokken.
De ´welcome` verassingen zijn drie zeer centers; Hein Kuil, Mark Meindertsma en Tjeerd Hoekstra. Lengte en ervaring is een welkome factor voor het komende team. Deze bankspelers zullen in eerste instantie kiezen voor ´hun` eigen team. Het zijn allemaal zeer ervaren centers met goed basketballend potentieel. Dit zelfde geld voor Paul Kurvers die nog dient uit te komen voor de junioren.

Het team bestaat uit:
Renato Veriglio (guard - 172cm), Mike Oudejans (guard/forward – 177cm), Giedo Schijf (guard/forward – 195cm), Paul Kurvers (forward – 191 [bs]), Diederik Faber (forward – 185cm), Stephan Haring (forward – 193cm), Wouter Mes (forward – 195cm), Bart Mes (forward/center – 196cm), Michiel Petrus (center – 195cm), Juriën Hoeben (center – 208cm), Hein Kuil (center – 201cm [bs]), Mark Meinderstsma (center – 202cm [bs]), Tjeerd Hoekstra (center – 201cm [bs])

Voor verdere informatie wordt doorgewezen naar de Racing Beverwijk website.