donderdag, november 30, 2006

OEFENING BAART KUNST

Je hebt van die mensen daarbij is een steekje los, of er ontbreekt iets bij ze.
Ik weet niet wat er mis is met deze jongeman maar er is iets niet helemaal lekker met hem.

P.S.: Niet voor de zwakkere zielen onder ons.

woensdag, november 29, 2006

WOENSDAG FILMDAG

Happy Feet

Het is weer woensdag, dus tijd voor een filmupdate.
Na het succes van de film MARCH OF THE PENQUINS kwamen de makers van WARNER BROS. op het briljante idee om de hele pinguin hipe uit te melken. En met succes. De film HAPPY FEET is nu al een succes, het stootte James Bond van de nr.1 plaats in Amerika van de lijst van best bezocht bioscoopfilm.

Het verhaal speelt zich af in de wereld van de Keizerpinguins op Antarctica. Deze pinguins zingen, ieder zijn eigen lied, om partners aan te trekken. Helaas is Mumble, de zoon van Memphis en Norma Jean, de slechtst denkbare zanger. Dit probeert hij echter te compenseren met zijn uitzonderlijke tapdans-kwaliteiten. En dit komt tot komische situaties.

En met stemmen van Nicole Kidman, Brittany Murphy, Robin Williams en Elijah Wood werken er ook grote namen mee, die extra bioscoopbezoekers moeten trekken.

Voor de mensen die March Of The Penguins nog niet heeft gezien raden wij aan deze film eerst te bekijken. Hoewel een documataire saai lijkt is deze Oscar winnende film toch een aantrekkelijke film. Het zet pinguins in een menselijk daglicht. Misschien zelfs wel nóg menselijker dan de mens.

maandag, november 27, 2006

GELIJKE STAND

Inderdaad lieve kijkbuiskinderen, de stand tussen TOM en FRANK is weer gelijk getrokken nadat Frank de laatste foto van Christian Chivu goed heeft geraden.

Nu de volgende:


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Overigens is de vorige foto van Chivu verdwenen om fabelachtige redenen. Maar voor de echte fans is HIER anders nog een prachtige site van deze goede speler.

FF BURNEN

Persoonlijk is de redactie van Steffanos geen groot fan van autorijden. Dit vanwege het mileu vervuilende aspect. Daarnaast is er geen plek op de planeet onbereikbaar met het OV, de fiets en de ouderwetse benenwagen.
Maar af en toe kan ook de redactie van Steffanos het niet laten om even in een autootje te stappen. Zie hier:


donderdag, november 23, 2006

ZOEK DE VERSCHILLEN

Wie is wie?
Dit is een eenmalig nieuw spelletje.

Eén van de twee is HANS TEEUWEN de ander is BASTIAAN STÖVER. Maar de vraag is: Wie is Wie?

Weet jij het?:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Hier is overigens nog een Hans-Look-A-Like:
Nick Cave:

Nick Cave

NIEUWE FOTO

FRANK had de vorige foto goed geraden. Jaja en nog wel op eigen krachten. Touché, knap werk zo ziet de redactie van Steffanos het graag.

Nu deze foto:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Wie weet hem? Hij moet niet moeilijk zijn.
Na aanraden van een klasgenootje (ze wil anoniem blijven dus ik noem geen namen):
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

THE BLACK DAHLIA

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Op 15 januari 1947 werd er een verminkt meisje gevonden in Los Angeles (Hollywood). Ze was in tweeën gesneden, dwars door haar middel, waarbij een aantal organen waren verwijderd; en de uithoeken van haar mond waren uitgesneden. De moordenaar werd nooit gevonden. Het meisje bleek Starlet Elisabeth Short te zijn ze was een talentvolle actrice die op het punt van doorbreken stond (maar nog niet verder was gekomen dan een enkele screenshots).
Hier begint de film waar twee rechercheurs op zoek gaan naar de moordenaar. Met Brian DePalma als regiseur en acteurs als Scarlett Johansson, Josh Hartnett, Aaron Eckhart en Hilary Swank kan het in ieder geval geen slechte film zijn.


KLIK HIER VOOR TRAILER.
KLIK HIER OM NAAR DE SITE TE GAAN.

vrijdag, november 03, 2006

NIEUWS

Af en toe bladerd de redactie van Steffanos de kranten wel eens door. Zelfs het AD komt hierbij nog wel eens aan bod. Zo las de redactie dit nieuws:
KLIK HIER.

En na wat speuren op het net werd dit ondekt: EEN SPELLETJE.

Zo zie je maar weer wat voor toegevoegde waarde voetballers wel niet hebben op het net.